Talán már azon gondolkodtál, hogyan törölheted az összes tweetedet. Néhányan rendszeresen megteszik ezt – akár azért, hogy ne hagyjanak nyomot mindenről, amit online írnak, akár egyszerűen csak azért, hogy töröljék a tweetelőzményeiket és frissítsék a profiljukat. Bármi is legyen az okuk, ma (egy videóban!) elmagyarázzuk, hogyan törölheted az összes tweetedet , sőt, hogyan ütemezheted az automatikus törlést, hogy rendszeres időközönként eltávolításra kerüljenek.
Hogyan lehet törölni a Twitter előzményeit
A teljes Twitter-előzmények törlése bonyolult feladat lehet, ha nem tudod, hogyan. Számos megoldás létezik, így ma elmagyarázzuk, hogyan használhatod az egyiket (természetesen egy ingyeneset) az előzmények kiürítéséhez és az automatikus törlések ütemezéséhez. Nézd meg a videót.
Amint látja, a követendő lépések nem olyan bonyolultak, de egy biztonsági másolaton is átmennek (természetesen opcionális), így az összes üzenetet elmentheti. Ha nem akar semmit elmenteni, folytassa a 6. lépéssel:
- Lépjen Twitter-fiókjába, és lépjen be a beállítások menübe.
- Nyissa meg a Beállítások és adatvédelem menüpontot.
- Válassza a „Fiók” lehetőséget.
- Az Adatok és engedélyek részben keresse meg a „Saját Twitter-adatok” lehetőséget.
- A "Twitter-adatok letöltése" részben adja meg jelszavát, és nyomja meg a Megerősítés gombot a biztonsági másolat letöltéséhez (a letöltési linket elküldjük e-mail-címére, ha készen áll).
- Lépjen be a böngészőbe, és keresse fel az internetet tweetdelete.net
- Jelölje be a jelölőnégyzetet a weboldal feltételeinek elfogadásához, és kattintson a (szemet gyönyörködtető) zöld „Bejelentkezés Twitter-fiókkal” gombra.
- Engedélyt kell adnia, hogy beléphessen a fiókjába.
- Ez betölt egy oldalt, ahol kiválaszthatja, hogy szeretné-e automatikusan törölni azokat a tweeteket, amelyek egy adott időpontnál régebbiek (egy héttől egy évig).
- A nyilatkozat alatt található egy négyzet, amelyet be kell jelölni az összes tweet törléséhez.
- Miután sikerült, csak meg kell nyomnia a „TweetDelete aktiválása” gombot.
És ennyi. Minden nyomod eltűnik a kék madár közösségi oldalán, és egy tiszta fiókkal kezdheted az életed . Ne feledd, hogy az automatikus törlési idő kiválasztásával engedélyt adsz a TweetDelete szolgáltatásnak, hogy rendszeresen eljárjon a nevedben, és továbbra is törölje a megadott dátumnál régebbi tweetjeidet.
Ha vissza szeretnéd vonni ezt az engedélyt , vissza kell térned a fiókod beállításaihoz, és az „Alkalmazások és eszközök” alatt vissza kell vonnod a TweetDelete hozzáférését.